torsdag 26 januari 2012

Var det detta det hela handlade om - Socialdemokraternas spel under täcket med moderaterna?

Det kom nästan som en chock, så fort socialdemokraterna gjort klart att de valt metalls ordförande Stefan Löfven till ny partiordförande... Juholt hann knappt stänga dörren och tacka för sig. Högerkrafterna i det socialdemokratiska partiet tog kommandot och talade om var "skåpet" skulle stå! Att Juholt hade förklarat sig negativ till ett medlemskap i EMUs finanspakt var ett övertramp som genast måste korrigeras!

Så... ut med Juholt och... in med Löfven, som sedan länge varit en förespråkare för centralastyrning via EU, EMU och som vanligt bland socialdemokrater; vill man vara med och tala om hur världen ska styras. Vänsterpartiets nye partiledare Jonas Sjöstsedt levererar en analys värd att ta del av!
Att Håkan Juholt hade dubier angående moderaternas (regeringens) syften med att ta sig in i maktens korridorer via stödet till finanspakten var tydligen en mycket känslig fråga för socialdemokraternas EUkramare. Respekt för medborgarnas massiva nej till ett medlemskap i EMU tycks inte heller vara av vikt i sammanhanget, att vara med och påverka i maktens närhet väger tyngre trots allt!
SvD
LOTidningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar